Warning: include(/home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Marmer specialist

Marmer bestaat er in zoveel verschillende soorten en maten dat het moeilijk kan zijn om te kiezen welke soort het beste bij uw smaak, wensen en budget aansluit. Daarom staan wij als marmer specialist voor u klaar om te helpen met uw keuze voor de natuursteen op uw vloer, in uw keuken, badkamer, meubilair of op uw terras.

Neem contact op met ons

Marmer als ideaal bouw- en bekledingsmateriaal

Het waren de Romeinen die eeuwen geleden serieus met marmer aan de slag gingen. Ze gebruikten het voor hun sculpturen, maar ook voor de vloeren van badhuizen, tempels en woonhuizen. Sindsdien is marmer als bouw- en bekledingsmateriaal niet meer weg te denken uit ons bestaan.

Een populaire marmersoort is bijvoorbeeld Callacatta (wit marmer met adertjes). Door bewerkingen zoals ‘leather look’ krijgen onder andere vloeren een authentieke en klassieke uitstraling

DE VELE GEZICHTEN VAN MARMER

Zoals gezegd: er zijn onnoemelijk veel soorten en kleuren marmer. Soorten zijn onder andere Belgisch hardsteen, Bianca Carrara, Statuario en Emperador. Toch maken de meeste mensen hun keuze voor marmer op basis van kleur. Zo is er bijvoorbeeld:

  • Wit marmer;
  • Zwart marmer;
  • Bruin marmer;
  • Rood marmer;
  • Groen marmer.

Als marmer specialist kunnen we u uiteraard adviseren over alle soorten en kleuren marmer. Op de foto ziet u Forrest Green marmer, dit heeft een architect voor de badkamer van een penthouse gekozen.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

SCHULZ MARMER SPECIALIST

Als maatwerkspecialist in het leveren en verwerken van natuursteen combineren we onze kennis, ervaring en kunde om u het beste eindproduct te leveren. We hebben dan ook ruim 30 jaar ervaring met het verwerken van natuursteen zoals marmer, zowel voor gevels en privézwembaden tot vloeren en designmeubelen.

Daarnaast geven we designadvies op maat en kunnen we helpen met onderhoud of reparatie.

Lees meer over reparatie en onderhoud van natuursteen