Warning: include(/home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Over Schulz Natuursteen

Schulz Natuursteenspecialist heeft ruim 30 jaar ervaring in het verwerken van natuursteen: van gevels en privé-zwembaden tot vloeren en designmeubelen. Wij bieden onze diensten aan in Nederland en ver daarbuiten. We combineren onze kennis, ervaring en kunde om u het beste eindproduct te leveren. Daaraan is onlosmakelijk de persoonlijke service van Schulz Natuursteenspecialist verbonden.

Naast kwalitatief vakmanschap vinden wij advies en aandacht voor onze klanten zeer belangrijk. Als natuursteenexpert nemen we onze opdrachtgevers alle zorg uit handen: wij verzorgen het totale traject van alles wat in natuursteen moet worden uitgevoerd. Tevens adviseren we de architect en interieurontwerper en werken we nauw samen met de aannemer.

Hoogwaardige materialen
Wij werken uitsluitend met zeer hoogwaardige natuursteen, die door ons uit landen als Italië, Turkije en India wordt geïmporteerd. Schulz Natuursteenspecialist verricht ter plekke onderzoek in de natuursteengroeven, om zo de beste kwaliteitsproducten voor u te kiezen. Mocht u geïnteresseerd zijn om met eigen ogen te zien waar het door u gekozen natuursteen vandaan komt, dan is het mogelijk om samen met ons aldaar een kijkje te gaan nemen in de natuursteengroeven en fabrieken. We delen onze passie voor natuursteen graag met u!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie