Warning: include(/home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/schulz/domains/natuursteenspecialist.com/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Het alternatief voor Pietra dei Medici

 Het alternatief voor Pietra dei Medici

Het alternatief voor Pietra dei Medici

De natuurstenen vloer Pietra dei Medici is prachtig. Omdat deze Italiaanse travertintegels subtiel verouderd zijn, krijgt een vloer hiermee namelijk zowel een authentieke als een strakke en moderne uitstraling. Er is alleen wel een nadeel, en dat is dat Pietra dei Medici erg prijzig is. Gelukkig is er ook een heel mooi alternatief: travertin uit een ander land.

Wat is travertin?

Travertin komt in meerdere landen voor, het is een steensoort die in warme bronnen met veel kalk wordt gevormd. Het ontstaat als de temperatuur in de bron stijgt, de kalk slaat dan in het water neer en dit is travertin. De gaatjes in het travertin ontstaan door de takjes en blaadjes in het water.

Travertin wordt al eeuwen als bouwmateriaal gebruikt, delen van het Colosseum in Rome zijn van travertin en de Sacre Coeur in Parijs is zelfs helemaal van travertin.

Een andere travertin als alternatief voor het dure Pietra dei Medici

Het mooie aan een Pietra dei Medici vloer is dat de natuurstenen tegels een karakteristiek uiterlijk hebben. Het is op een bepaalde manier behandeld zodat het een matte en natuurlijke uitstraling heeft. Het is en blijft alleen een exclusieve natuursteen en daar hangt een aardig prijskaartje aan.

Ons alternatief voor Pietra dei Medici heeft poriën die door de takken en blaadjes zijn gevormd en ziet er daardoor natuurlijk uit. Door de warme kleurschakeringen vinden veel mensen ons alternatief zelfs mooier dan Pietra dei Medici!

Deze mooie vloer hebben we onlangs in een huis in Waalwijk geplaatst. Laat u zich ook verrassen door deze prachtige en prijsvriendelijke natuursteen?

Neem contact op met ons

Schulz Natuursteenspecialist

Als maatwerkspecialist in het leveren en verwerken van natuursteen combineren we onze kennis, ervaring en kunde om u het beste eindproduct te leveren. We hebben dan ook ruim 30 jaar ervaring met het verwerken van natuursteen, zowel voor gevels en privézwembaden tot vloeren en designmeubelen.

Daarnaast geven we designadvies op maat en kunnen we helpen met onderhoud of reparatie.

Bekijk onze gerealiseerde projecten